Bijdragen aan de allereerste Goereeloop?

Beste meneer/mevrouw,

Op vrijdag 18 augustus is het weer tijd voor de welbekende Omloop. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om na 20km te finishen in ons mooie stadje Goedereede. En daarom pakken we groots uit met de GoereeLoop!

Zoals we van Goedereede gewend zijn, kunnen de lopers rekenen op een gezellig feest bij de finish. Ook uw bedrijf kan daar onderdeel van uitmaken. Dit zijn de mogelijkheden:

 1. De hoofdsponsor (is al verzegd)
  Uw naam prominent in beeld bij de finish? Voor 300 euro bent u daar als hoofdsponsor zeker van. Bij de finish hangen we 2 vlaggen én achter het podium van de huldiging hangt ook een vlag van uw bedrijf.
 2. Tweede sponsor
  Uiteraard zal ook de tweede sponsor goed onder de aandacht komen. Deze ontvangt namelijk voor 150 euro een vlag bij de finish en een vlag bij het podium.
 3. Overige sponsoren
  Ook langs het parcours kunnen we een aantal mooie vlaggen kwijt. De prijs per vlag is 25 euro.

Wilt u bijdragen aan het meest gezellige onderdeel van de Omloop de Goereeloop?

Stuur dan een mailtje naar vincentkeijmel@hotmail.com  en laat ons weten of u interesse hebt. Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Vincent Keijmel

Oranjevereniging Goedereede

GO! Ondernemersmagazine #2 over zorg en meer

Blader het tweede ondernemersmagazine van Goeree-Overflakkee met de naam GO!  hier digitaal door. Het thema dit nummer is zorg. Neem contact op met Gert Verweij van Eilanden Nieuws over de redactie- en advertentiemogelijkheden.

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Stellendam

Elektro Westhoeve = Wetec b.v.

Een verandering is niet altijd een verbetering, maar verbeteren begint wél altijd met veranderen. Wetec is kritisch op wat er vandaag de dag is en nieuwsgierig naar wat er morgen beter kan.

De toekomst van Wetec begon bijna een eeuw terug bij de oprichting van ons bedrijf. Toen al hadden we een ongebreidelde liefde voor technologie en innovatie. Dat begon op het gebied van elektro- en installatietechniek. Uitvindingen en ontwikkelingen in de technologie zorgde echter al gauw voor een verbreding van ons werkgebied.

Vandaag de dag zijn we dusdanig gegroeid dat onze werkzaamheden niet langer afhangen van wat er mogelijk is, maar juist van wat er nog niet mogelijk is.

Om daar het maximale uit te halen, zet Wetec een nieuwe evolutie in gang. Allereerst met een kersvers hoofdkantoor aan de havens van Stellendam, en nu ook met een gloednieuwe huisstijl. Daar hoort een naam bij die past bij ons internationale profiel: Wetec. Maar ook een uitstraling die in lijn ligt met wat we doen. En bovenal een identiteit die naadloos aansluit bij onze toekomstgerichte visie.

Wij heten u van harte welkom bij Wetec, waar we bouwen aan de wereld van morgen.

Wetec. Engineering the future.

bron: www.wetec-europe.com

Ondernemersmagazine VBGO, OVG en VEERO

Naast de gezamenlijke Zomer- en Winterborrel werken de ondernemersverenigingen nu ook samen in en voor het ondernemersmagazine.

De eerste editie met het thema recreatie is inmiddels verstuurd naar alle ondernemers op Goeree-Overflakkee.

Het magazine is ook digitaal door te bladeren –> https://issuu.com/eilandennieuws/docs/vbgo_-_editie_juni

Agenda

 1. Zeildag

  september 7 @ 13:00 - 20:00
 2. Ledenbijeenkomst

  oktober 5 @ 17:30 - 22:00

Recent Nieuws