Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Algemene Ledenvergadering (ALV)

maart 23 @ 18:00 - 22:00

Geachte ondernemer,

Het bestuur van Ondernemersvereniging Goedereede nodigt haar leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Op vrijdag 23 maart bent u, samen met uw partner, vanaf 18.00 uur welkom bij Yachtclub Marina Port Zelande aan Kabbelaarsbank 5-10 in Ouddorp. De vergadering zal om 18.30 uur beginnen en circa 19:00 uur worden afgerond.

Aansluitend aan de vergadering zullen we genieten van een buffet bestaande uit verse vis, sushi, fruit de mer, live gesneden tonijn, soep en een dessert. Als uw voorkeur uitgaat naar vlees kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

De avond wordt aangekleed met livemuziek van Die Cappuccinos.

De drankjes en hapjes tijdens het officiële deel van de ALV worden u aangeboden door Ondernemersvereniging Goedereede. De kosten voor deelname aan het dinerbuffet bedragen € 25,00 per persoon. De drankjes die u nuttigt tijdens het diner en gedurende de verdere avond zijn voor eigen rekening.

Wij hopen u op 23 maart te mogen begroeten. Graag aanmelden voor het bijwonen van de vergadering en het buffet per e-mail: info@ovgoedereede.nl

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Ondernemersvereniging Goedereede

Jan de Blok

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
18:00 - 22:00

Gegevens

Datum:
maart 23
Tijd:
18:00 - 22:00