Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ledenreis Rotterdam

7 december 2017 @ 09:45 - 21:00

Het OVG-bestuur nodigt haar leden van harte uit om deel te nemen en mee te gaan naar Schmidt Zeevis Rotterdam en Brouwerij Noordt.

Kunt u overdag niet met ons mee? Schuif dan gezellig aan bij het dinerbuffet en/of de borrel.

Programma

We verzamelen om 9.45 uur bij restaurant ‘Bij Marc’ in Ouddorp. Om 10.15 uur vertrekken we met de bus naar de eerste stop: Schmidt Zeevis Rotterdam (www.schmidtzeevis.nl)

Deze visgroothandel met het motto’ versere vis zwemt nog’ is onlangs van het Vasteland verhuisd naar een imposant schip in de Spaanse Polder. We krijgen een rondleiding door het hele schip/bedrijf, van winkel tot koelcellen en orderkantoor, en sluiten het bezoek af met een uitgebreide lunch.

Vervolgens vertrekken we met de bus naar Brouwerij Noordt (www.brouwerijnoordt) en ook daar krijgen we een interessante rondleiding door het mooie bedrijf nabij de Coolsingel en proeven we natuurlijk wat in een heuse ‘taproom’!

Tussen 17.30 en 18.00 uur zijn we weer terug op het eiland en staat er een heerlijk dinerbuffet klaar bij ‘Bij Marc’. Het buffet sluiten we zoals u van ons gewend bent af met een gezellige borrel.

Bijdrage

Ondernemersvereniging Goedereede biedt dit reisje aan en neemt dan ook een groot deel van de kosten op zich. Daarom kunnen we u het volgende aanbieden:

Ledenreisje + dinerbuffet (exclusief drankjes avond/borrel) vanaf 09.45 uur  = 60 euro

Dinerbuffet (exclusief drankjes avond/borrel) vanaf 18.00 uur = 25 euro

Geef u tijdig op want er is overdag beperkt plek! (50 personen) Dit limiet geldt niet voor het dinerbuffet.

Reserveer een plekje via info@ovgoedereede.nl

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
09:45 - 21:00

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
09:45 - 21:00