CENTA

Voor elk diesel-aangedreven unit is wel een CENTA koppeling beschikbaar, waarbij uiteraard elke toepassing weer zijn specifieke eisen kent. Daarom zijn er inmiddels 20 verschillende  CENTA koppelingen beschikbaar, die ook weer kunnen worden gecombineerd met (carbonfibre) tussenassen.

CENTA Nederland is het engineering- en verkoopkantoor van aandrijfsystemen voor de Nederlandse en Belgische markt. Het overgrote deel van de Stellendamse vissersvloot vaart met  CENTA koppelingen, maar ook loodsboten, binnenvaartschepen, tankers, mega jachten, en alle schepen van de KNRM vertrouwen op CENTA. In de industriële sector worden onze producten toegepast in onder meer landbouwmachines en windmolens.

Inventiviteit, ervaring, engineeringsvaardigheden, creativiteit en doorzettingsvermogen vormen de basis waarop in nauwe samenwerking met onze relaties, oplossingen worden gevonden. CENTA;  LEADING BY INNOVATION.

Synergy is er met Phoenix Vibration Controls B.V., eveneens op ons adres gevestigd.
Phoenix is  actief op het gebied van schok- en trillingisolatie en constructiegeluid voor de maritieme en industriële markt. Naast het uitbrengen van technisch advies, kan Phoenix ook veel producten uit voorraad leveren. Het magazijn in Stellendam bevat namelijk meer dan 100.000 trillingdempers, variërend van eenvoudige stootrubbers tot geavanceerde motorsteunen, luchtveren, hydromounts en compensatoren. www.phoenixvibrationcontrols.com

Contactgegevens
Marco Wilmsen
Nijverheidsweg 4
3251 LP Stellend
0187 491995
centa@centanederland.nl
www.centa.info