Hoppenbrouwers Techniek Goedereede

Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is een middelgroot installatie en constructiebedrijf, van origine een familiebedrijf (nu ruim 120 jaar): Van Wijk is rond 1900 begonnen als dorpssmid en is in de loop van de jaren uitgegroeid naar een modern installatie- en constructiebedrijf. In 2021 heeft Hoppenbrouwers Techniek dit mooie bedrijf overgenomen: met deze overname wordt de landelijk dekking van Hoppenbrouwers verder uitgebreid.

Bij de installatieafdeling kunt u terecht voor de complete werktuigbouwkundige installatie van CV installaties tot zonnepanelen. Onze montage- en constructie afdeling is modern en dynamisch. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, leveren en monteren van uiteenlopende constructies en producten.

Hoppenbrouwers Techniek levert met deze disciplines een totaaloplossing waarbij een ding voorop staat: dat u het eindproduct krijgt wat u voor ogen heeft.

Vanuit onze vestiging werken wij met ruim vijftig vakbekwame en gemotiveerde medewerkers aan projecten in het gehele Rijnmondgebied en daarbuiten.

Contactgegevens
Martin van Wijk
Provincialeweg 10
3252 LR Goedereede
0187 492224
mvwijk@hoppenbrouwers.nl
www.hoppenbrouwers.nl