Eilandmarketing nodigt ondernemers GO uit voor Emigratiebeurs 2019

Op 9 en 10 februari 2019 vindt de Emigratiebeurs plaats in de Expo Houten. Wij, team Eilandmarketing, zijn beide dagen aanwezig op de beurs om ons mooie eiland te promoten! Heeft u ook interesse om mee te gaan? We kunnen dan samen het aanbod qua werken op het eiland onder de aandacht brengen, dit in combinatie met het woonaanbod en de vele recreatiemogelijkheden op Goeree-Overflakkee.

Waarom naar de Emigratiebeurs?  Bezoekers van deze beurs zijn op zoek naar een andere kwaliteit van leven, die wij ook kunnen bieden maar dan dichterbij.

Het is een ideale gelegenheid om je als bedrijf te promoten en om daarmee samen met ons het eiland Goeree-Overflakkee te profileren.  Deelname aan beurzen is voor ondernemers vaak een dure aangelegenheid, door gezamenlijk op te trekken is deelname aan de Emigratiebeurs  een stuk goedkoper. Daarnaast wordt het aanbod versterkt doordat het eiland Goeree-Overflakkee met een grote stand meer opvalt. Ik vroeg me af of u interesse heeft om samen met ons aan deze beurs deel te nemen.

Wat vragen we:

–          Een financiële bijdrage van € 500 euro (exclusief BTW) voor commerciële partijen en € 250 (exclusief BTW) voor niet commerciële partijen

–          Eigen bemanning tijdens de opbouw-, afbouw- en beursdagen

–          Promotiemateriaal, presentatiemateriaal, pakkende presentatie voor in de stand

–          En een gezonde dosis enthousiasme!

 

Voor meer informatie kunt u contact met opnemen via mailadres info@eilandmarketing.nl of bel ons op telefoonnummer 14 0187.