GO Magazine februari 2020

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema Samen kom je verder is hier digitaal in te zien.

Het thema van het volgende nummer is Internationaal Zakendoen met aandacht voor o.a. de Brexit: als u hieraan een bijdrage wilt leveren kunt u dit aangeven bij het secretariaat via: info@ovgoedereede.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

Winterborrel 2020

Afgelopen 30 januari was het zover: de inmiddels toch wel traditionele Winterborrel van de gezamenlijke ondernemersverenigingen op ons mooie eiland. Een samenwerking tussen VBGO, VEERO, VVV, Biz en OV Goedereede.

Dit jaar veel aanmeldingen met als resultaat een informele bijeenkomst bij BijMarc waar volop ruimte was voor netwerken in een zeer gezellige ambiance onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes!

Het welkomstwoord was van de voorzitter van OV Goedereede, Jan de Blok. Hij benadrukte dat de eilandelijk ondernemers duurzaam en verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebben staan! Samenwerking van ondernemers en Gemeente leidt tot mooie dingen zoals bijvoorbeeld de aanleg van Glasvezel in de buitengebieden.

Wilt u nog even nagenieten: hieronder vind u een aantal foto’s van deze gezellige bijeenkomst.

Bedrijfsbezoek OMODA: Save the date!

Op 26 maart a.s. organiseert OV Goedereede een bedrijfsbezoek: we mogen ‘een kijkje in de keuken nemen’ bij OMODA! Aansluitend wordt er gezellig gedineerd bij Bistro Skål!

Houdt uw e-mail in de gaten: de uitnodiging komt eraan!

Goeree-Overflakkee Quiz 2020

Op 13 maart wordt de Goeree-Overflakkee Quiz georganiseerd door de Lions Club en het idee is om een team te vormen uit OVG-leden. Ken je ons mooie eiland op je duimpje en wil je meedoen: stuur dan een e-mail naar info@ov-goedereede.nl!
                                        page1image1812128

GO Magazine Editie december 2019

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema Samen kom je verder is hier digitaal in te zien.

Het thema van het volgende nummer is G-O Food Eiland: als u hieraan een bijdrage wilt leveren kunt u dit aangeven bij het secretariaat via: info@ovgoedereede.nl

Wij wensen u veel leesplezier!