Bedrijfsbezoek PSC de Dijkgraaf

Ontzettend leuk bedrijfsbezoek bij PSC de Dijkgraaf. Naast een mooie demonstratie met het vierspan, een menproef met Giel Lokker als winnaar! Een goed verzorgde BBQ door Wagenaar BBQ als afsluiting. Desirée van Van Halewijn Fotografie bedankt voor de prachtige foto’s! Het volgende ledenevent is de jaarlijkse zeilmiddag in september!

Nieuw onderdeel bij Omloop G-O op 30 & 31 augustus 2019

De Omloop van 2019 heeft een nieuw onderdeel: Sportieve uitdaging voor bedrijven!

De Omloop is niet alleen een evenement voor fanatieke wandelaars maar ook voor teams en ondernemers die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Ervaar het eiland op een heel andere manier door mee te doen met de Bedrijfsomloop.

Met een team van vier of vijf personen wordt het hele parcours van 110 kilometer afgelegd: iedere loper neem een gedeelte van de route voor zijn of haar rekening. Aan het eind lopen de teams gezamenlijk over de finish op het Diekhuusplein in Middelharnis. Meelopen is niet alleen een bijzondere ervaring maar met uw/jouw deelname wordt ook het goede doel ondersteund: het Sophia Kinderziekenhuis.

Naast deelname aan de Omloop kunnen bedrijven ook hun naam verbinden aan het evenement door middel van sponsoring. Het Flakkeese evenement wordt gerund door vrijwilligers en kan niet zonder sponsoren. Kijk voor meer informatie op www.wandeltocht.nl of mail naar secretariaat@omloop.com.

GO Magazine editie juni 2019

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen VBGO – OVG & VEERO, met als thema (eilandelijke) Energietransitie is via onderstaande link digitaal in te zien.

Het thema van het volgende nummer is Start-Ups: als u hieraan een bijdrage wilt leveren kunt u dit aangeven bij het secretariaat via: info@ovgoedereede.nl

Wij wensen u veel leesplezier en een fijne zomer!

https://issuu.com/eilandennieuws/docs/go__-_juni_2019

Kiwanis Haringparty 2019

Woensdag 26 juni 2019 is het zover.
Kiwanis Goeree-Overflakkee organiseert haar jaarlijkse HaringEvent!!
Dit jaar is COAS Business Systems te Middelharnis de eventlocatie, tevens zijn zij de hoofdsponsor.
Het goede doel dit jaar is St. Kinderboerderij Hernesseroord: zij gaan met de opbrengst van dit event de speeltuin op hun terrein verder realiseren.
Aanmelden voor dit event kan via www.haringevent.nl.

GO Magazine editie april 2019

De nieuwste editie van GO! Magazine, een samenwerking tussen VBGO – OVG en VEERO, met als thema  Bouwend naar de toekomst is  via onderstaande link digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

https://issuu.com/eilandennieuws/docs/go__-_april_2019 

Agenda

  1. Zeildag

    september 5 @ 13:00 - 21:00
  2. Ledenbijeenkomst – Bedrijfsbezoek(en)

    november 7 @ 17:00 - 20:00

Recent Nieuws