GO Magazine editie maart 2023

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema “Ambacht en Vakmanschap’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

Beroepscampus: niet alleen een opleidingslocatie!

De beroepscampus is meer dan een school!

Op zoek naar een kantoorruimte of een vergaderplek? Denk dan eens aan de Beroepscampus waar ondernemers en werknemers van de toekomst elkaar vinden!

Een kantoor huurt u al vanaf € 450,00 per maand of een een vergaderruimte vanaf € 60,00 per dagdeel klik hier voor meer info.

GO Magazine editie november 2022

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema ‘E-Commerce’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

Save the date 11 mei a.s. Bedrijvenbijeenkomst Goeree-Overflakkee

Save the date: Woensdag 11 mei, 19.30 – 21.30

De economie van Goeree-Overflakkee is de afgelopen jaren flink gegroeid, een ontwikkeling die gepaard is gegaan met een toenemend aantal bedrijven en woningen. Ook in het verkeer zien we de gevolgen van deze groei. Meer bedrijvigheid, werkgelegenheid en recreatie in de regio betekent ook méér goederen, forensen en bezoekers op de weg. En de geplande wegwerkzaamheden zetten de bereikbaarheid verder onder druk. Denk op de korte termijn bijvoorbeeld aan de aanpassingen aan de N57 en de N59 die hinder opleveren. Maar ook cruciale schakels zoals de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel zijn toe aan een omvangrijke renovatie en worden daarom medio 2023 langere tijd afgesloten. Dit dwingt ons om anders te kijken naar mobiliteit en naar het gebruik van de infrastructuur. Als we namelijk niets doen om ons op deze bereikbaarheidsopgave voor te bereiden, wordt de economie van Goeree-Overflakkee straks tot een halt gebracht.

Welke alternatieven zijn er mogelijk en hoe houden we Goeree-Overflakkee een prettig eiland om op te wonen, werken en recreëren? We nodigen u graag uit om hier samen met andere bedrijven uit de regio over mee te denken. Door middel van een interactief programma met verschillende sprekers en een paneldiscussie verkennen we op welke manier bedrijven zelf aan de slag kunnen met mobiliteit. Want alleen samen kunnen we de sociale en economische vitaliteit van Goeree-Overflakkee op peil houden en versterken!

Binnenkort ontvangt u een officiële uitnodiging met daarin meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u er graag (fysiek óf digitaal) bij zijn? Houd dan woensdag 11 mei tussen 19.30 en 21.30 uur alvast vrij in uw agenda.

We zien u graag op woensdag 11 mei.
Zuid-Holland Bereikbaar
In samenwerking met gemeente Goeree-Overflakkee en de Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO)

Subsidiemogelijkheden vergroenen bedrijventerreinen

Door de provincie Zuid-Holland is er budget beschikbaar gesteld voor vergroening van bedrijventerreinen. Bent u gevestigd op een terrein dat wel wat groen kan gebruiken en is dit dus interessant voor u dan kunt u hier meer informatie vinden over de mogelijkheden.