Lustrumfeest OV Goedereede 20 jaar

Op 5 april jl. vierde OV Goedereede het feit dat de vereniging 20 jaar geleden werd opgericht!

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering  werd afscheid genomen van een viertal bestuursleden te weten:  Jan de Blok (voorzitter), Ad Buijs (penningmeester), Kees van den Doel en Arjanne Hameeteman.

Als nieuwe voorzitter werd Piet van den Doel benoemd, het bestuur werd verder versterkt met Dennis Struijk en Adri Schipper.

Na de ALV was er een feestelijke avond met een geweldig optreden van illusionist Victor Mids, een geweldig verzorgd buffet bij BijMarc en een swingende afterparty met de Utrechtse band ‘Mooi weer op straat’.

Op naar een jaar met leuke bijeenkomsten en evenementen: datums volgen via een persoonlijke e-mail!

Op naar ons 25 jarig jubileum!

Winterborrel 2024

Onlangs hebben we als OVG-leden weer kunnen genieten van de ontzettend goed bezochte – intussen traditionele – Winterborrel bij Bij Marc: jaarlijks wordt georganiseerd door de diverse verenigingen op het eiland: VBGO – VEERO – OV Goedereede – VVV/EilandMarketing en BIZZ Ouddorp.

Voorafgaand aan de Winterborrel werd afscheid genomen van Steef Visser die jarenlang de voorzittershamer van FOGO heeft gehanteerd. Steef en zijn echtgenote werden in het zonnetje gezet door vertegenwoordigers van onder andere gemeente Goeree-Overflakkee, provincie Zuid-Holland en natuurlijk de afvaardiging van de diverse verenigingen.

GO Magazine editie december 2023

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema

A.I.’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

GO Magazine editie maart 2023

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema “Ambacht en Vakmanschap’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

Beroepscampus: niet alleen een opleidingslocatie!

De beroepscampus is meer dan een school!

Op zoek naar een kantoorruimte of een vergaderplek? Denk dan eens aan de Beroepscampus waar ondernemers en werknemers van de toekomst elkaar vinden!

Een kantoor huurt u al vanaf € 450,00 per maand of een een vergaderruimte vanaf € 60,00 per dagdeel klik hier voor meer info.