GO Magazine november/december 2020

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema ‘Samen op de beroepscampus’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

GO Magazine oktober 2020

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema Sponsoring en Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hier digitaal in te zien.

Het thema van het volgende nummer is de ‘Beroepscampus’: als u hieraan een bijdrage wilt leveren kunt u dit aangeven bij het secretariaat via: info@ovgoedereede.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

Zomerborrel 2020

Op 09 juli jl. was de Zomerborrel van Ondernemersvereniging Goedereede. Locatie: het geheel vernieuwde Strandpaviljoen Paal 10 van onze mede-leden Marc & Anne Marie!

In een andere setting dan we gewend zijn – door de geldende regels – hebben de aanwezige leden genoten van heerlijke hapjes en drankjes, de gezellige live-muziek en de leuke gesprekken met elkaar en dus mogen we toch wel spreken van een hele geslaagde bijeenkomst!

De volgende OVG-activiteit is een Toertocht over de Deltawerken op 22 augustus: hou dus uw mailbox in de gaten!

GO Magazine editie juli 2020

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema Ondernemen in coronatijden is hier digitaal in te zien.

De thema’s van het volgende nummer zijn ‘Sponsoring’ en ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’: als u hieraan een bijdrage wilt leveren kunt u dit aangeven bij het secretariaat via: info@ovgoedereede.nl

Wij wensen u veel leesplezier!

‘Zorgpersoneel Bedankt!’

Ons medelid Willian de Koster van Europoort Industrie Diensten uit Stellendam heeft, op persoonlijke titel, het plan opgevat om – vanwege hun niet aflatende inzet en moed in deze moeilijke periode – het zorgpersoneel van Goeree-Overflakkee in het zonnetje te zetten.
Omdat op dit moment er absoluut nog geen duidelijkheid is hoe de komende periode gaat verlopen is het plan om deze waardering pas te uiten – in welke vorm is op dit moment ook nog niet bekend – na deze crisis, denk daarbij aan de periode augustus/september of zelfs nog daarna.
Om dit mooie initiatief onder de aandacht te brengen is er een Facebookpagina aangemaakt plus een website: www.zorgpersoneel-bedankt.nl
Als u dit mooie initiatief een warm hart toedraagt kunt u een reactie achterlaten via de website, als u het initiatief wilt ondersteunen of u wilt meedenken over de invulling wordt het uitermate gewaardeerd als u contact opneemt via het contactformulier!
Het bestuur van OV Goedereede wil dit initiatief graag aanbevelen bij u als lid, samen staan we immers sterk en kunnen we mooie dingen bereiken!
Voor nu vast een goed weekend toegewenst, geniet van het mooie weer en blijf gezond!