GO Magazine November 2021

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema ‘Hybride werken’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

Groene daken!

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven. Er wordt steeds gezocht naar nieuwe mogelijkheden en deze onderzoeken leveren nieuwe inzichten op. 
 
Momenteel zijn groene daken een ‘hot item’, dit eventueel in combinatie met zonnepanelen. OV Goedereede heeft hieromtrent informatie ingewonnen en die delen wij graag met u. In uw mailbox treft u een informatiebrochure over de diverse mogelijkheden aan.
Het is mogelijk een presentatie te organiseren over dit onderwerp, heeft u hiervoor belangstelling geef dit dan door aan het secretariaat!

Traditionele OVG-Zeilmiddag editie 2021

Nadat in 2020 t.g.v. Corona de toch wel traditioneel te noemen zeilmiddag helaas geen doorgang kon vinden gaat het er – zoals het er nu uitziet – in 2021 weer gewoon van komen!

In tegenstelling tot, zoals in het verleden gebruikelijk, op de 1e nu op de 2e donderdag in september: zet 9 september dus vast in de agenda!

De persoonlijke uitnodiging en de mogelijkheid tot aanmelden ontvang u t.z.t. via e-mail.

Een mooie zomer toegewenst!

GO Magazine juni 2021

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema ‘Nieuwe wegen inslaan’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!

GO Magazine november/december 2020

De nieuwste editie van GO Magazine, een samenwerking tussen OVG – VBGO & VEERO, met als thema ‘Samen op de beroepscampus’ is hier digitaal in te zien.

Wij wensen u veel leesplezier!