Concept Jouw Marktkraam in Ouddorp

Jouw marktkraam is een uniek verkoopconcept wat binnenkort in Ouddorp start. Heeft u nog een magazijn vol met artikelen uit het vorige seizoen? Heeft u een webshop, maar bent u op zoek naar een fysiek verkooppunt? Of wilt u tijdelijk uitbreiden met een extra (tijdelijk) verkooppunt. Huur dan een kraam bij Jouw Marktkraam Ouddorp.

Wij hebben een speciaal ondernemersplein waar we kramen verhuren voor 35 euro (incl. btw) per week. Bij 12 weken huur betaald u er maar 10. De kramen op het ondernemersplein zijn 1,2 meter breed, 0,8 meter diep, minimaal 1,3 meter hoog en voorzien van 3 planken.

Het concept is eenvoudig

U huurt een kraam. Van ons ontvangt u barcode stickers gekoppeld aan de kraam.  Daarop zet u het bedrag waarvoor het artikel wordt verkocht en plakt deze op het te verkopen product. De verkopen worden geregistreerd op uw account (te volgen via een app). Na afloop van de kraamhuur (of eventueel al tussentijds) ontvangt u het verkoopbedrag op uw bankrekening. Reserveringen kunnen vanaf 9 juni definitief worden gemaakt. De kraamhuur gaat in per 21 juni.
Natuurlijk kunt u via de mail al eerder uw belangstelling kenbaar maken.

Meer informatie over verkooptips en openingstijden zijn te vinden op onze website: www.jouwmarktkraamouddorp.nl

We zien met belangstelling uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Jouw Marktkraam Ouddorp

Peter Grinwis

ouddorp@jouwmarktkraam.nl