Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies.

Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij onze eilandgemeenschap is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven.

Adviesgroep De Vogel: vier voordelen.

Adviesgroep De Vogel ziet zich al drie generaties lang als de meest geschikte financiële partner voor de bevolking en het bedrijfsleven van Goeree en Overflakkee. Waarom?

  • Omdat we een zeer ruim assortiment aan producten en diensten bieden -ruimer dan al die banken en verzekeringsagenten die soms maar één merk verkopen.
  • Omdat we de beschikking hebben over een groot aantal gespecialiseerde adviseurs met kennis van zaken, met ruime ervaring en met de modernste analyse software . Zo kunnen we in het oerwoud van financiële producten nét die ene vinden die bij u past.
  • Omdat wij, in tegenstelling tot sommige anderen, ons inkomen niet verkrijgen van onze leveranciers maar van onze klanten. Daarom staan wij ook altijd naast onze klanten, en niet tegenover hen (en dat is een hele geruststelling als er onverhoopt iets mis gaat…).
  • Omdat wij, net als u, behoren tot de gemeenschap van ons eiland. Wij zitten niet ver weg in de grote stad, verstopt in een anoniem hoofdkantoor. Wij wonen bij u om de hoek. U komt ons tegen in de winkelstraat en bij het voetbalveld, op de markt en bij de kerk. Adviesgroep De Vogel heeft, heel letterlijk, een herkenbaar gezicht. Juist hier bij ons, onder elkaar.
Contactgegevens
Jan Peter Robijn
Diependorst 168
3253 VC Ouddorp
0187 497111
d.c.moerkerk@devogel.nl
www.devogel.nl