Aquality b.v.

Aquality B.V. is een water technisch advies-en ingenieursbureau en tevens een technische handelsonderneming voor de industrie en scheepvaart. Aquality BV bestaat al ruim 25 jaar heeft de volgende kernactiviteiten:

– Industriële waterbehandeling
– Waterbehandelingsproducten t.b.v. koelwater, ketelwater en RO water
– Complete (turnkey) waterbehandelingsinstallaties
– Ultrasone reinigingen
– Water (proces) kwaliteit en flow management systemen
– Brandstof additieven

Aquality bouwt in haar eigen werkplaats de prefab doseerunits, schakelkasten, spuiregelingen en implementeert deze bij de klant op locatie, het eventuele bijkomende leidingwerk kunnen wij ook voor u verzorgen. Als handelsonderneming levert Aquality ook RO, verneveling en afvalwater installaties en tevens ontharders voor de (zware) industrie en de zeevaart.

Om onze klanten goed te kunnen bedienen heeft Aquality BV een ervaren team van service engineers die zijn gespecialiseerd in het acute oplossen van storingen on-site, het aanpassen/corrigeren van regelapparatuur en het analyseren van proceswater zoals koel en ketelwater. De meeste bedrijven waar Aquality producten en diensten levert zijn actief in de industrie, utiliteit, scheepvaart en het ziekenhuiswezen. Omdat Aquality een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel heeft staan, is ons team er in geslaagd om klanten vele jaren naar grote tevredenheid aan haar te kunnen binden.

Als het gaat om de waterbehandelingsproducten heeft Aquality BV een zeer nauwe en strategische samenwerking met de firma Aquatreat uit België. Deze producent van additieven heeft ruim 30 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen en het produceren van hoogwaardige waterbehandelingsproducten en is koploper voor wat betreft milieu vriendelijk waterbeheer.
Zoals eerder vermeld heeft Aquality BV een jarenlange ervaring in de maritieme sector en zijn wij expert op het gebied van o.a. brandstof (diesel, kerosine, benzine, zware olie) additieven en het daarbij komende service en advies.
Aquality BV levert hoogwaardige componenten (techniek) en additieven op het gebied van waterbehandeling. In combinatie met onze service op maat biedt dit de bedrijfszekerheid waar u naar op zoek bent!

Contactgegevens
Bert de Boer
Scheelhoekweg 9
3251 LZ Stellendam
0187 492541
bert.deboer@aqualitybv.nl
www.aqualitybv.nl