BeCare

Levens redden, is dat geen mooie missie?

Levens redden leer je niet uit het boekje, maar oefen je in levensechte scenario’s met realistische oefenpoppen en simulatie middelen. Zo wordt je pas een echte ‘lifesaver’!

Irene heeft jaren in de zorg gewerkt als verpleegkundige en (kwaliteit) manager en  na deze jarenlange  ervaring veranderde haar persoonlijke missie: ‘gewone’ burgers opleiden tot lifesavers. 

Zo is BeCare ontstaan. In 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol trainings- en opleidingsbedrijf met 60 professionele instructeurs en lifesavers door heel Nederland.

De kracht van BeCare is gelegen in het feit dat wij door de expertise van de instructeurs én de expertise van de eigenaar, voor elke opleidingsvraag een antwoord hebben. Hierdoor maken we elke training op maat!

BeCare Academy

Onze instructeurs, verzorgen meer dan 1200 trainingen per jaar op het gebied van BLS/AED, bedrijfshulpverlening, EHBO, LPLHB, ademlucht/gasmeting en voorbehouden handelingen. De meeste instructeurs op het gebied van (para) medische trainingen zijn werkzaam in de spoedeisende hulpverlening; ambulance, spoedeisende hulp, intensive care of operatiekamer. Daarnaast worden de brandtrainingen van de bedrijfshulpverlening uitgevoerd door (vrijwillige) brandweerlieden, waaronder manschappen, maar ook bevelvoerders en brandweerinstructeurs.

BeCare Verkoop

Naast trainingen verzorgt BeCare ook alle materialen op het gebied van EHBO, BHV en AED. Dit doen wij B2B, B2C en aan overheden, ook via onze webshop hulpverleningswinkel.nl.

BeCare Takes Care

Om het beeld van BeCare compleet te maken, hebben wij ook een afdeling ‘Takes Care’ – advies & onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen bij het opstellen en toetsen van de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Het onderhouden en keuren van blusmiddelen, opstellen van calamiteiten -en/of BHV plannen en het uitvoeren van ontruimingsoefeningen. Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.

BeCare Events

Onze instructeurs en EHBO-ers zijn te vinden op diverse evenementen in de regio, echte life-savers! Sportevent? Foodfestival? Braderie of straatconcert?  Wij hebben de juiste evenementen hulpverlener.

Onze EHBO-ers zijn tevens inzetbaar in bedrijven, bijvoorbeeld als ondersteuning van een medische dienst bij een turnaround.

http://www.becare.nl

http://www.hulpverleningswinkel.nl

#letssavelivestigether
Contactgegevens
Irene Stoop
Zernikeweg 37
3241 MG Middelharnis
0187 892177
info@becare.nl
www.becare.nl