DS People is SNA, SNF en VCU gecertificeerd uitzendbureau waardoor wij de garantie kunnen bieden dat alle uitbetaling volgens de juiste wet- en regelgeving plaats vinden. Wij zijn voornamelijk actief in de Administratief, Logistiek, Scheepsbouw en Land- en Tuinbouw.

DS People is een uitzendbureau gespecialiseerd in het organiseren van projecten met een volume van 5 tot ruim 250 kandidaten.
Naast het werven en selecteren van de kandidaten in Nederland, Roemenië, Polen of Hongarije regelen wij ook alle randzaken, denk hierbij bijvoorbeeld aan huisvesting en vervoer. Maar ook het aanvragen van een BSN nummer of het afsluiten van een zorgverzekering op het moment dat hun werkzaamheden starten. Wij leveren het complete plaatje zodat u als ondernemer zich vooral bezig kunt houden met uw core business i.p.v. met extra personeel wanneer dit nodig is.

DS People staat voor de perfecte match, de juiste persoon op de juiste plek. Daarvoor is samenwerken van uiterst belang. Onze teamleden zijn zo getraind om, rekening houdend met  ieders wensen en behoeften, een juiste match te maken. Zo hopen we kandidaat en opdrachtgever te begeleiden naar een vaste samenwerking. We investeren graag in de samenwerking met onze relaties. Daarom hechten we veel waarden aan vertrouwen en wederzijds respect. We hebben een betrokken werkwijze, want iedere onderneming en kandidaat is anders.