Hairstyling Helene

Welkom bij Hairstyling H�l�ne
Zoekt u een kapper en /of haarwerker die naar u luistert en begrijpt hoe belangrijk een verzorgd uiterlijk is? En zoekt u een kapper die u niet laat gaan tot dat u 100 procent tevreden bent? Stop dan met zoeken want u hebt uw kapper gevonden!
U staat midden in het leven, u bent modebewust en trendgevoelig. Er goed uitzien is belangrijk en daar is uw kapsel een belangrijk onderdeel van. Zoals uw haar zit, zo voelt u zich ook. Wij bij Hairstyling H�l�ne weten daar alles van. Om u te laten stralen werken wij alleen met de beste professionele producten. Denk aan Chi, Biosilk, Alter Ego, Alcina en Pupa Make-up.
Wij zijn een kapsalon voor jong en oud en wij beschikken over een sterk team van professionals op het gebied van hair & beauty. In ons Feel-Good concept voor man en vrouw staan ontspanning en verwennerij voorop. Ook is er airco en wifi aanwezig!
De vakbekwame kappers van Hairstyling H�l�ne geven graag professioneel advies, passend bij uw persoonlijkheid en wens. Naast een uitstekende geknipte coupe volgens de laatste trends, geven wij veel om het milieu. Vandaar dat wij al ruim 20 jaar zoveel mogelijk met milieuvriendelijke & dierproefvrije producten werken. Ook onze haarkleuringen zijn ammonia- en PPD vrij en zijn dus veel minder belastend voor ons milieu. Een afspraak maken doet u online op www.hairstylinghelene.nl of Tel:0187-491556

Contactgegevens
Leon Troost
Zouthoek 8
3253 EN Ouddorp
0187 491556
l.troost25@upcmail.nl
www.hairstylinghelene.nl