Trinoxx is een internationale, betrouwbare en professionele partner gespecialiseerd in de exclusieve distributie van divers scheepsmaterieel. Onze belangrijkste producten zijn buitendeuren, ramen en patrijspoorten, uitrusting voor het uitrusten van accommodatie (natte cellen, binnendeuren, wanden en plafonds) en liften. Wij regelen het complete traject; van uw offerteaanvraag, detailengineering, logistiek en desgewenst tot en met de installatie van de producten bij u op locatie.

Wij leveren onze producten aan de beroepsvaart, de marine, de offshore en de jachtbouw. Veel bekende scheepswerven, rederijen en andere bedrijven hebben de weg naar ons bedrijf gevonden. We hebben klanten over de hele wereld, van Europa tot Azië en helemaal tot in de VS.

Onze producten zijn afkomstig van meerdere toonaangevende fabrikanten, waarbij elk bedrijf een specifieke productlijn produceert. Trinoxx treedt op als exclusief agent voor verschillende fabrikanten. Alle fabrikanten werken volgens de ISO-eisen. We kunnen tal van typegoedkeuringen en product classificaties van verschillende IACS-leden verstrekken.

Bent u op zoek naar kwaliteit, grote zorg voor levertijden en scherpe prijzen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!