Samengaan Hoek en Blok en Maes Accountants en Adviseurs

Vanaf 1 januari 2016 zullen Hoek en Blok, accountants, belastingadviseurs en juristen, en Maes Accountants en Adviseurs samengaan onder de naam Hoek en Blok. Door de combinatie ontstaat een organisatie van 120 medewerkers, gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers op het gebied van accountancy, (personeels)administratie, juridische zaken, human resources, fiscaliteiten, (bedrijfs)financiering, automatisering, verzuimbeheer en subsidies.

De huidige partners van Maes, Ad Versluis, Wim Notenboom en Jan de Blok zullen als aandeelhouder toetreden tot de organisatie van Hoek en Blok. De Blok zal ook toetreden tot de directie. Door de fusie ontstaat een onderneming met twee vestigingen, in Sliedrecht en Barendrecht, en een sterke marktpositie in de regio direct ten zuidoosten van Rotterdam.

“Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij onze strategie”, aldus Wim Stuij, directievoorzitter van Hoek en Blok. “Door het samengaan versterken we niet alleen onze controle- en fiscale praktijk, maar halen we ook veel extra kwaliteit en expertise aan boord, waardoor we gezamenlijk nog beter invulling kunnen geven aan onze doelstellingen op het gebied van groei en innovatie.”

Jan de Blok van Maes: “Het betekent een daadwerkelijke versterking van beide organisaties, waardoor wij bijvoorbeeld onze huidige klanten kunnen ondersteunen met een aantal voor ons nieuwe disciplines die Hoek en Blok in huis heeft.”

Hoek en Blok blijft aangesloten bij Morison International. Dit netwerk van meer dan negentig onafhankelijke accountancy-, belastingadvies-, juridische dienstverlening- en business consulting-kantoren beslaat inmiddels meer dan vijfenzestig landen.