Save the date 11 mei a.s. Bedrijvenbijeenkomst Goeree-Overflakkee

Save the date: Woensdag 11 mei, 19.30 – 21.30

De economie van Goeree-Overflakkee is de afgelopen jaren flink gegroeid, een ontwikkeling die gepaard is gegaan met een toenemend aantal bedrijven en woningen. Ook in het verkeer zien we de gevolgen van deze groei. Meer bedrijvigheid, werkgelegenheid en recreatie in de regio betekent ook méér goederen, forensen en bezoekers op de weg. En de geplande wegwerkzaamheden zetten de bereikbaarheid verder onder druk. Denk op de korte termijn bijvoorbeeld aan de aanpassingen aan de N57 en de N59 die hinder opleveren. Maar ook cruciale schakels zoals de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel zijn toe aan een omvangrijke renovatie en worden daarom medio 2023 langere tijd afgesloten. Dit dwingt ons om anders te kijken naar mobiliteit en naar het gebruik van de infrastructuur. Als we namelijk niets doen om ons op deze bereikbaarheidsopgave voor te bereiden, wordt de economie van Goeree-Overflakkee straks tot een halt gebracht.

Welke alternatieven zijn er mogelijk en hoe houden we Goeree-Overflakkee een prettig eiland om op te wonen, werken en recreëren? We nodigen u graag uit om hier samen met andere bedrijven uit de regio over mee te denken. Door middel van een interactief programma met verschillende sprekers en een paneldiscussie verkennen we op welke manier bedrijven zelf aan de slag kunnen met mobiliteit. Want alleen samen kunnen we de sociale en economische vitaliteit van Goeree-Overflakkee op peil houden en versterken!

Binnenkort ontvangt u een officiële uitnodiging met daarin meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u er graag (fysiek óf digitaal) bij zijn? Houd dan woensdag 11 mei tussen 19.30 en 21.30 uur alvast vrij in uw agenda.

We zien u graag op woensdag 11 mei.
Zuid-Holland Bereikbaar
In samenwerking met gemeente Goeree-Overflakkee en de Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO)