eyedesignBNO wint prestigieuze designprijs

OVG lid eyedesignBNO – bureau voor creatie en communicatie, heeft een prestigieuze designprijs gewonnen. Namelijk zilver in de International Design Award competitie (IDA) Ze wonnen deze prijs met de cover van Gett magazine nr. 5. Waarbij de fotografie werd verzorgd door Frank van Hilten en de vormgeving en art direction door Folkert Kattemölle.

Kattemölle was art director van het magazine en is in zijn carriere wel wat gewend met internationale design awards; dit is inmiddels zijn vijfde designprijs. Maar hij zegt déze prijs heel bijzonder te vinden omdat het een grote waardering betekent voor het blad Gett magazine.

Folkert Kattemölle van eyedesignBNO is sinds een jaar gevestigd in Ouddorp en lid van de OVG. Wonen in Ouddorp is een heerlijk voorrecht en werken op Goeree Overflakkee is een grote uitdaging die steeds meer resultaten oplevert. Ook Zeeland is een gebied waar het bureau zich op richt.

De IDA krijgt ieder jaar duizenden inzendingen uit 52 landen. Na zware jurybeoordelingen worden er een beperkt aantal inzendingen bekroond met een prijs. Het spreekt voor zich dat het werk dan wel over bijzondere kwaliteiten moet beschikken. De prijsuitreiking vindt plaats in Los Angeles.

Meer informatie is te vinden op idesignawards.com en eyedesignbno.com

COVER 5