Ondernemersdesk opent haar deuren in Stellendam

Donderdagmiddag 1 december vierde Ondernemersdesk op feestelijke wijze de opening van het nieuwe kantoor in Stellendam. Afgelopen oktober verhuisde de Ondernemersdesk van de Voorstraat in Middelharnis naar de Deltageul in Stellendam. Voor ondernemer Jaco van Splunder is het een logische stap omdat de bereikbaarheid en groeimogelijkheden hier optimaal zijn.

 

Administratie & Advies

Zoals de naam het al zegt is de Ondernemersdesk er voor ondernemers die hun administratie (deels) overlaten aan de professionals van de Ondernemersdesk of advies wensen op administratief, fiscaal of juridisch vlak. Het uit vijf personen bestaand team verzorgt op accurate en efficiënte wijze de administratie, jaarrekeningen en belastingaangiften van cliënten. Daarnaast beschikt de Ondernemersdeks over een sterk netwerk met fiscalisten en juristen voor het beantwoorden van specifieke vraagstukken zoals bedrijfsovernames of externe vormen van financiering.

 

Hoge mate van automatisering

Ondernemersdesk is een jong bedrijf, met jonge mensen die niet wars zijn van innovatie. Doordat alles vergaand geautomatiseerd is, is het mogelijk om te werken met vaste scherpe tarieven. Naast efficiency is de actualiteit van de bedrijfsinformatie een groot voordeel. Op hun dashboard zien cliënten in één blik hoe ze ervoor staan.

 

Ondernemers die kennis willen maken met de enthousiaste medewerkers van de Ondernemersdesk zijn van harte welkom op Deltageul 7 te Stellendam of op de website www.ondernemersdesk.com. Bellen en mailen kan natuurlijk ook via 0187 712 313 / info@ondernemersdesk.com.