Webshop met ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland!’ producten gelanceerd!

Op donderdagmiddag 1 december is de webshop www.goeree-overflakkee.shop op feestelijke wijze gelanceerd in het Diekhuus in Middelharnis. In de webshop zijn leuke relatiegeschenken, giveaways en cadeaus te vinden met daarop het logo van ‘Goeree- Overflakkee Mijn Eiland!’. De trotse inwoners en ondernemers van Goeree-Overflakkee kunnen hun trots nu delen met vrienden, familie, relaties en klanten door hen een mooi ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland!’ product te geven.

In de webshop zijn verschillende artikelen te vinden van een kookschort tot een rompertje en van een bumpersticker tot een digitale douchetimer. Voor consumenten zijn nu dertien producten leverbaar, dit assortiment wordt volgend jaar verder uitgebreid. Voor ondernemers zijn meer producten in grotere aantallen te bestellen.

Inspelen op de vraag

De webshop met ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland!’ producten voldoet aan een behoefte om de trots op Goeree-Overflakkee uit te dragen en te delen. Om de projecten en evenementen op het eiland te ondersteunen en om Goeree-Overflakkee te positioneren is de boodschap ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ geformuleerd. Deze boodschap komt op veel verschillende plekken terug. En ook het promoteam Goeree-Overflakkee, dat bestaat uit vrijwillige inwoners en lokale leerlingen is gehuld in ‘Goeree-Overflakkee Mijn Eiland’ kleding. Zij delen op evenementen, in ruil voor een e-mailadres, een jute ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ tas uit met informatie en een lokale lekkernij. Naar aanleiding van de activiteiten van onder meer het promoteam is er vraag ontstaan naar ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland!’ producten. Aan deze vraag wordt nu door middel van de webshop voldaan!

Vier jaar EilandMarketing

Op donderdagmiddag 1 december werd tijdens de feestelijke bijeenkomst in het Diekhuus in Middelharnis ook stilgestaan bij vier jaar EilandMarketing. Gebiedsmarketingspecialiseten Martin Boisen, Wim Ortjens en Luc Dietz gingen in gesprek met burgemeester Ada Grootenboer over de start van EilandMarketing en de tot nu toe behaalde resultaten.

Wethouder van der Vlugt presenteerde het verhaal van vier jaar EilandMarketing en de behaalde resultaten. Hij sprak vervolgens met de enthousiaste ondernemers en leden van de Stuurgroep EilandMarketing Wim Driesse, Jan Peter Robijn, Jeroen den Hollander en Steef Visser over 4 jaar eilandmarketing, de samenwerking het enthousiasme en de toekomst. Dit allemaal onder leiding van dagvoorzitter Maureen van Leeuwen.

Enthousiast vooruit
“Het was een zeer feestelijke en succesvolle bijeenkomst. Het is altijd goed om met elkaar stil te staan bij de resultaten die ondernemers, onderwijs en overheid in vier jaar tijd met elkaar hebben behaald. We hebben namelijk echt veel met elkaar bereikt en die resultaten zijn ook nog eens beloond met twee marketingprijzen!”, zo vertelt wethouder Arend-Jan van der Vlugt. “Daarnaast was het een goed moment om met elkaar duiding te geven aan de koers die we de komende jaren met elkaar gaan varen. Eén ding staat in ieder geval vast, de samenwerking op het eiland staat en we gaan enthousiast vooruit!”