Gezelligheid en sportiviteit – de traditionele zeildag van OVG

De jaarlijkse zeildag van Ondernemersvereniging Goedereede valt niet meer weg te denken. Het is een traditie geworden, waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Bekijk de schitterende foto’s gemaakt door Desiree van Halewijn (lid) en oordeel zelf: de zeildag volgend jaar kun en mag je niet missen!

Geslaagde traditionele zeildag – 7 september 2017

De traditionele zeildag van Ondernemersvereniging Goedereede werd vastgelegd door Eilanden Nieuws. Lees het stuk hier.

Foto’s gemaakt door Jaap Santifort

Zeildag 2015

Een dag vol regen, met op het juiste moment een opgeklaarde hemel met zonneschijn en een heerlijke wind om te zeilen. De wedstrijd ging om 14 uur van start met 11 zeilschepen. De winnaars waren Gerben en Maurice van Veen en hun team. Zij ontvingen de felbegeerde wisselbeker. De troostprijs ging naar René Wissekerke en zijn team. Een meer dan geslaagde middag werd afgesloten met mosselen en een borrel.

Bekijk de foto’s, gemaakt door Desiree van Halewijn

Geslaagde open dag Europoort Industrie Diensten

Europoort Industrie Diensten (EID) organiseerde donderdag 21 mei j.l. voor relaties en leden van Ondernemersvereniging Goedereede een geslaagde en druk bezochte open dag om haar producten en diensten op

het gebied van industriële reiniging en aanvullende dienstverlening te presenteren. Kijk op www.e-i-d.nl voor meer informatie over dit bedrijf gevestigd in Stellendam.

Afscheid aftredend voorzitter, bestuursleden en secretariaat

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 5 juni j.l. bij Werelds aan het Strand werd er zowel tijdens de officiële vergadering en feestavond uitgebreid stil gestaan bij het vertrek van oprichter en voorzitter René Wissekerke. Giel Lokker gaf hem namens de vereniging de titel erevoorzitter mee. René Wissekerke gaf letterlijk de voorzittershamer door aan Jan de Blok.

Ook werd er afscheid genomen van penningmeester Johan van Nieuwenhuijzen, bestuurslid Henk Wielaard en Cocky Keijzer wie de afgelopen 11 jaar het secretariaat verzorgde. Lees meer